En bæredygtig fremtid

Nye bæredygtige køkkenklassikere.
Respekt og ansvar for mennesker, natur og miljø.

Hos Häcker Køkken er det vores mission at skabe nye klimavenlige og bæredygtige køkken-klassikere, som holder hele livet. Noget af det mest bæredygtige, du kan gøre, er at tænke på dit køkkenkøb som en investering. En investering i en bæredygtig fremtid.

Som familieejet virksomhed er vores filosofi og handlinger meget værdiorienterede. Respekt og ansvar for mennesker, natur og miljø. Det er vores forretningsfilosofi. Det betyder, at vi hele tiden tænker over, hvordan vi belaster vores omgivelser mindst muligt. Hvordan vi rent faktisk kan gøre en forskel klimamæssigt. Derfor har vores økonomiske, sociale og bæredygtige engagement været en integreret del af virksomhedens identitet i mange år.

Vi vil skabe ren køkkenglæde i hverdagen. Derfor tilbyder vi gennemtænkte og langsigtede køkkenløsninger, der forener kvalitet, funktionalitet og æstetik. I klimavenlige og bæredygtige kvalitetsmaterialer, som vil holde i mange år frem. Som en ansvarlig køkkenproducent er vi meget stolte af at have en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.

Besøg en forhandler nær dig

Certificeret miljøneutral køkkenproduktion

Ansvarlighed handler om meget mere end os selv. Det handler om hele verden og de udfordringer, vi møder i forhold til klima, miljø og den måde, man driver forretning på i det hele taget.

0% CO2

Kulstofneutral køkkenproduktion

1.350 planter

Genplantning af træer og buske

30% besparelse

Af pneumatik / trykluft

30.000 M²

Blomstereng, der bevarer flora og fauna

55% grøn elektricitet

Fra vedvarende energi

400 M²

Vådområde
Officielle certifikater og priser, der adskiller os som en kulstofneutral virksomhed
Vi støtter genplantning af skov, vindkraft og vandkraft
Anerkendelse for aktive klima-beskyttelsesforanstaltninger
Frivillig gennemsigtighed gennem vores bæredygtighedsrapport

Bæredygtighed er en hjertesag

Der er ingen tvivl om, at vi alle skal tage mere ansvar for verden og det klima, vi lever i. Häcker Køkken er det eneste køkkenbrand i Danmark, der har en certificeret miljøneutral produktion. Du kan derfor forvente et køkken, der ikke belaster det globale miljø, og samtidig er du fri for kemibelastning i dit indeklima.

Alle virksomheder har et dybere samfundsansvar og skal kunne føre bevis for, at de gør en positiv forskel for vores fælles samfund. Derfor har vi iværksat en række initiativer, som forpligter os til at yde en seriøs indsats i forhold til vores fælles fremtid. Hvert år udgiver vi en CSR-rapport, som dokumenterer vores tiltag.

Vi overholder Co2-neutrale produktions-metoder

Häcker Køkken producerer moderne køkkener, der lever op til de højeste standarder for kvalitet, funktionalitet, holdbarhed, design og bæredygtighed. Vores certificeringer gør os i stand til at måle, om vi gør dét, vi har sat os for, og hvor vi kan gøre det bedre.

CO2-neutral

Certifikat for klimaneutral produktion

DGM-emissionsmærket

Certifikat for miljø og sikkerhed

PURemission

Vores egen standard for indeklima

PUResist

Vores egen standard for fugtighed

Co2-neutral

DGM-certifikat for klimabeskyttelse

Klimapagt

DGM-guidelines for klimabeskyttelse

DGM’s Gyldne M

Kvalitetsmærket for møbler, sikkerhed og sundhed

Certifikat for genanvendelse

Garanti for genbrug af emballage

PEFC

Støtte til bæredygtig skovforvaltning

Vi vil gerne garantere dig et godt indeklima derhjemme. Og du kan roligt tage en dyb indånding i dit køkken. Vi har nemlig skabt de bedste forudsætninger for et sundt indeklima med ren luft.

  • Signifikant under formaldehydgrænseværdierne
  • Endnu bedre indeklima
  • Forøgelse af livskvalitet

Med den unikke PUResist-limningsteknologi opnår vi egenskaber af højeste kvalitet. Vores køkkener er vandafvisende og kendetegnet ved deres høje modstandsdygtighed. Helt fri for formaldehyd og opløsningsmidler.

I vores køkkenserier er overfladerne med TOUCHfree anti-fingerprint fremstillet med en helt speciel lakproces, hvor laklagets mikro-overfladestruktur sikrer, at håndsved hurtigt fordamper. Og det gør køkken-overfladerne særligt modstandsdygtige over for fingeraftryk.