Køkkenguide

Køkkenet er der, hvor vi laver mad, griner og fejrer livet.

Mangler du et unikt designforslag til dit nye køkken? Så besøg en af vores forhandlere, som vil tage udgangspunkt i dine ønsker, behov, krav og budget. Oplev dine muligheder hos Häcker Køkken, og få inspiration til din personlige køkkenstil. Livet handler om at gøre drømme til virkelighed.

Find nærmeste forhandler

Hvad koster et nyt køkken?

Hvad et nyt køkken koster kommer helt an på køkkenarkitekturens størrelse og kompleksitet, dit farve- og materialevalg, dit behov for køkken-teknologi og din køkkenstil. Hos Häcker Køkken tilbyder vi køkkener i prisklasser fra 22.300 kr. til 745.000 kr. Det er altså dine prioriteringer, der afgør hvad dit køkken skal koste.

Se vores køkkener

Det skal være en fornøjelse at købe nyt køkken

At købe nyt køkken er en proces, hvor der skal træffes en række vigtige beslutninger. Derfor kan vores køkkenrådgivere hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken, der passer til din hverdag. Det er nemlig ikke altid nemt, når drømme, økonomi og arkitektur skal forenes i en harmonisk helhed.

Find inspiration

Se vores køkkenserier og bliv inspireret. Udforsk vores kataloger og brochurer. Du kan også finde gode idéer og sofistikerede designs til drømmekøkkenet.

Få køkken-rådgivning

Vores køkkenrådgivere hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer, belysning og funktionel indretning, der matcher dit budget.

Levering af dit unikke køkken

Dit nye køkken bliver fremstillet specielt til dig, leveret samlet og til tiden. Hos os skal det være en ekstraordinær oplevelse at købe nyt køkken, så vi sikrer, at alt er som aftalt.

Garantier, når du køber hos Häcker Køkken

Læs mere om vores høje kvalitet

Når du køber dit nye køkken hos os, kan du være helt tryg. Häcker Køkken dækker mere end de lovbestemte garantikrav, herunder den 2-årige reklamationsret. Det kan vi, fordi vi kontrollerer hele processen fra køkkendesign til levering. Og fordi alle Häcker-køkkener bliver beset i vores eget testcenter, der sikrer den høje kvalitetsstandard. Derfor giver vi 10 års garanti på køkkenserien Systemat og SystematART, mens du på køkkenserien Classic og ClassicART får 5 års garanti.

Leveringsgaranti

Levering til tiden – hver gang
Samlet levering af alle køkkenelementer
Vi har egne lastbiler til levering

Kvalitetsgaranti

Bæredygtige køkkener med lang holdbarhed
Testcenter, der sikrer kvaliteten ned til mindste detalje
Unikke køkkendesigns baseret på over 122 års erfaring

Vi sætter standarden for bæredygtighed

Læs mere om bæredygtighed

Ansvarlighed for mennesker, natur og miljø.
For os er bæredygtighed en hjertesag, og vi ved, at vi som en af de største køkkenproducenter i Europa har en enorm indvirkning på mennesker, natur og miljø gennem indkøb, produktion og levering af materialer. Derfor tager vi hver dag ansvar for at sikre en miljøneutral køkken-produktion igennem hele værdikæden.