Sådan organiserer du bedst dit køkken

Den gode køkkenorganisering tager højde for dine ønsker og behov samtidig med, at hverdagen bliver nemmere og sjovere. Når alt har sin plads, har du nemlig et bedre overblik over dit køkken. 

  • Vælg funktionelle opbevaringskoncepter. Det gælder alt fra bestikbakker med god plads til de køkkenredskaber, som du bruger i hverdagen til praktiske skuffesystemer, der giver dig det nødvendige overblik.
  • Desuden er et velorganiseret bortskaffelsessystem en nødvendighed i det moderne køkken. Her kan du vælge mellem forskellige systemer, enten hængende eller stående i udtrækket eller under bordpladen. Ligesom du finder flere containerstørrelser. 
  • Overvej et hjørneskab til dit køkken, der effektivt udnytter pladsen i hjørnet under køkkenbordpladen.
  • Vil du gerne have friske urter i dit køkken, kan du vælge et innovativt vækstskab, der giver dine krydderurter den perfekte mængde lys.

En hyldest til ryddelighed

Til systematisk organisering af køkkenudstyr, redskaber og dagligvarer tilbyder vi forskellige systemer fra praktiske indvendige skuffer og bestikindsatser til vores innovative MOVE-organisationssystem og moderne affaldssystemer, så kan du altid finde det, du lige står og mangler i køkkenet.

Ved hjælp af vores MOVE-organiseringssystem kan du tilpasse din opbevaringsplads, så den passer til dine individuelle behov. På den måde kan du organisere dit bestik og dine køkkenredskaber, som du vil have dem – fleksibelt, bekvemt og ryddeligt. 

 

Hos Häcker Køkken kan vi hjælpe dig med at tilpasse køkkenets funktioner og design, så det matcher dine ønsker og behov. Besøg vores forhandlere, hvor du kan få et godt indtryk af både køkkenindretning, køkkendesign og udvalget af materialer. Derudover er der masser af gode idéer og inspiration at hente i vores køkkenkataloger og brochurer.

Besøg en forhandler nær dig