Køkkener

Køkkenkultur, der inspirerer.
Funktionalitet, der fascinerer.

Køkkener

Køkkenkultur, der inspirerer.
Funktionalitet, der fascinerer.

Køkkener

Køkkenkultur, der inspirerer.
Funktionalitet, der fascinerer.

Find dit drømmekøkken

Oplev vidunderlige køkkener, som du vil forelske dig i. Uanset om du ønsker et romantisk landkøkken, et moderne snedkerkøkken, et råt og urbant køkken eller det klassiske skandinaviske køkken, kan du få inspiration til din personlige køkkenstil og kompetent rådgivning hos Häcker Køkken.

Besøg vores forhandlere

Køkkenet er hjertet i dit hjem

Oplev ekstraordinære køkkendesigns med avanceret teknologi og bæredygtige løsninger. Fremstillet specielt til dig. Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få dit køkken, så det passer til dine personlige ønsker. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

Se vores kataloger

Tysk kvalitet. Sofistikerede køkkener

Find din personlige køkkenfavorit blandt vores køkkenserier.
Køkkenet er hjertet i hjemmet. Det er her vi nyder vores måltider, fællesskabet og hygger sammen. Derfor skal et sofistikeret køkken ikke kun være funktionelt og afspejle din personlige køkkenstil, men også opfylde store krav om holdbarhed og innovation. Desuden skal et køkken kunne holde sig pænt, skabe glæde og fungere problemfrit selv efter mange år.

Prisen på dit nye Häcker-køkken afhænger af køkkenarkitekturens størrelse og kompleksitet, dit farve- og materialevalg, dit behov for køkkenteknologi og din køkkenstil. Derfor tilbyder vi kvalitetskøkkener i prisklasser fra 22.300 kr. til 745.000 kr. Det er altså dine prioriteringer, der afgør hvad dit køkken skal koste.

Opdag dit drømmekøkken

Bæredygtighed

Design, kvalitet og innovation. Vi sikrer en bæredygtig fremtid.
Bæredygtighed er vores hjertesag

Hvis du vælger et køkken fra Häcker Køkken, behøver du hverken gå på kompromis med kvalitet eller bæredygtighed. Vores forskellige køkkenløsninger hjælper dig med at spare penge, energi og vand samt gør det lettere og mere overskueligt for dig at sortere dit affald. Vi er meget opmærksomme på vores store ansvar, når det gælder om at skabe de bedst mulige forhold for mennesker, naturen og miljøet – både nu og i fremtiden. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.

Vores løfte om tysk kvalitet

Læs mere om vores kvalitetspolitik

Oplev højere standarder end nogen andre steder i verden. Hos Häcker Køkken kan du virkeliggøre alle dine personlige køkkenidéer til rimelige priser. Og så er du garanteret den bedste produktkvalitet gennem vores eget testlaboratorium. Med stor opmærksomhed på detaljer, dedikation til præcision og et ekstraordinært fokus på holdbarhed. Sådan bliver et Häcker-køkken til virkelighed.