classic køkkenserie

Imponerende og ekstraordinært.
Klassiske køkkener til hverdagen.

Udforsk et enestående køkkenkoncept

Køkkenserien Classic består af køkkener designet til hverdagen. Imponerende og ekstraordinært. Her får du innovativ køkkenarkitektur, gennemtænkte detaljer og smart belysning. Unik, funktionel og klassisk. Og helt igennem ægte. Køkkener, hvor du virkelig kan føle dig hjemme. En spejling af det gode liv.

Knivskarpt æstetisk og kompromisløst materialevalg. Hvad end du er til en minimalistisk stil, et moderne landkøkken eller et ekstravagant look, har hvert køkken sin helt egen karakter. Alle materialer er af højeste kvalitet, nemme at rengøre og vedligeholde, så køkkenerne vil fungere problemfrit selv efter mange år.

Se vores køkkenserier

At købe et køkken er et spørgsmål om tillid

Hos Häcker Køkken bliver dine køkkendrømme til virkelighed. Her går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed. Vi tilbyder højere standarder end nogen andre steder i verden. Besøg vores forhandlere og få kompetent rådgivning til din unikke køkkenstil. Oplev tysk kvalitet, og bliv inspireret til et køkken for livet.

Find nærmeste forhandler

Køkkener med karakter

Se farver og materialer

Oplev ekstraordinære køkkendesigns med avanceret teknologi og bæredygtige løsninger. Fremstillet specielt til dig. Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få dit køkken, så det passer til dine personlige ønsker. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

classicART

Vi fremstiller køkkener, der er en del af det daglige liv.
classicART er den prisbevidste køkkenserie. Her kan du vælge blandt forskellige køkkenløsninger, som du kan sammensætte på kryds og tværs. Det gælder grebsløse fronter, et varieret udvalg af ergonomiske højder, skabsdimensioner til ethvert opbevaringsbehov samt gennemtænkte belysningssystemer. Med classicART kan du altså sammensætte dit køkken efter dine personlige ønsker, uden at gå på kompromis.

Vores løfte om tysk kvalitet

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Vi er meget opmærksomme på vores store ansvar, når det gælder om at skabe de bedst mulige forhold for mennesker, naturen og miljøet – både nu og i fremtiden. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.