Laser Soft køkkendesign

Stilren med klassiske strukturer. Køkkendesign i tysk kvalitet.

Puristisk stil med skjulte detaljer

Laser Soft-køkkenet fra classic-serien udstråler en rolig, stilren og tidløs køkkenstil. Skjult bag de matte akvamarinfronter er der rigelig opbevaringsplads. Terrazzo-bordpladen passer perfekt ind i dette køkken. Og den geniale LED-belysning sætter scenen for både bordplade, arbejdsflader og hyldeelementer. Et køkken for livet.

Besøg en forhandler nær dig

Intelligente køkkenløsninger

Laser Soft-køkkenet fængsler med et klassisk designsprog. Den flotte akvamarinfarve i kombination med bordpladernes mørke terrazzo giver køkkenet en rolig aura. Køkkenet forener klassisk struktur og pålidelig teknologi. Hvert hjørne er perfekt planlagt og inspirerer med intelligente køkkenløsninger. Åbne hylder med integreret LED-belysning er monteret på væggen over spisepladsen. Et køkken du ikke kan undgå at forelske dig i.

Få mere køkkeninspiration

Bordplade med designfinish

I Laser Soft-køkkenet dominerer bordpladen i mørk terrazzo, der samtidig er utrolig slidstærk og let at rengøre. Bordplader fra Häcker Køkken er lige så individuelle som vores køkkener. Vi tilbyder et stort udvalg af køkkenbordplader i forskelligartede designs – lavet i syntetisk materiale eller af natursten og i flere tykkelser. Derudover har vi mange mønstre, finish og farver, så du kan få præcis det look, du ønsker.

Køkkenet er hjertet i dit hjem

Se vores kataloger

Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få et stilrent køkken, der passer til dine personlige ønsker og behov. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Hos Häcker Køkken behøver du ikke gå på kompromis med bæredygtighed. Vi gør os hele tiden umage for at levere de mest bæredygtige køkkener på den mest ansvarlige måde til gavn for dig, vores samarbejdspartnere og det samfund, vi lever i – både nu og i fremtiden. Og som de eneste i Danmark, har vi en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.