Meteor køkkendesign

Det industrielle køkken. Køkkendesign i tysk kvalitet.

En moderne fortolkning af den industrielle stil

Meteor-køkkenet fra Häcker Køkken er ren wauw-effekt. Den integrerede belysning fremhæver de mørke sofistikerede fronter i sort stål, der trækker på den rå og industrielle køkkenstil. Kombinationen af de åbne og lukkede elementer giver rigelig plads til hverdagen. Enkel og effektfuld på samme tid. Et køkken fra classic-serien med identitet og personlighed.

Besøg en forhandler nær dig

Råt, enkelt og kraftfuldt

Det industrielle køkken er kendetegnet ved at anvende materialer som beton, jern, stål og metrofliser. Og her er sort det nye sort. Meteor-køkkenet er designet i sort stål og mørke farver, hvor køkkenfronten er i en flot matsort finish. Kombinationen giver et enkelt, men kraftfuldt udtryk. Det åbne køkken i industriel stil med raffinerede detaljer inviterer dig til at blive hængende. En imponerende skønhed.

Få mere køkkeninspiration

Moderne teknologi og ekstraordinære detaljer

Meteor-køkkenet fra classic-serien kombinerer moderne teknologi og ekstraordinære detaljer. Køkkendesignet udnytter hvert et hjørne og sikrer korte afstande mellem vask, kogeplade, ovn og køleskab. Derudover finder du et funktionelt affaldshåndteringssystem direkte under bordpladen og masser af opbevaringsplads til dagligvarer, køkkenredskaber samt pantflasker og lignede affaldssortering.

Køkkenet er hjertet i dit hjem

Se vores kataloger

Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få et industrielt køkken, der passer til dine personlige ønsker og behov. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Hos Häcker Køkken behøver du ikke gå på kompromis med bæredygtighed. Vi gør os hele tiden umage for at levere de mest bæredygtige køkkener på den mest ansvarlige måde til gavn for dig, vores samarbejdspartnere og det samfund, vi lever i – både nu og i fremtiden. Og som de eneste i Danmark, har vi en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.