systemat køkkenserie

Elegance og funktionalitet.
Inspirerende køkkenserie med uendelige muligheder.

Køkkenkoncept med fuld designfrihed

Køkkenserien Systemat er et designorienteret systemkøkken, der kombinerer avantgarde-elementer, naturlige materialer og innovativ teknologi i elegante og funktionelle løsninger. Vi ved, at køkkenet skal fungere problemfrit i mange år frem, og med systemat får du et køkken, der er gennemtænkt ned til mindste detalje.

systemat giver dig fuld designfrihed. Det giver dig uendelige muligheder for at skabe systematisk orden omkring hverdagens køkkenoplevelser. Sofistikerede køkkener, hvor du virkelig kan føle dig hjemme. Der, hvor du kan mærke din personlighed i omgivelserne, og hvor livet udspiller sig på smukkeste vis.

At købe et køkken er et spørgsmål om tillid

Hos Häcker Køkken bliver dine køkkendrømme til virkelighed. Her går funktionalitet og æstetik op i en højere enhed. Vi tilbyder højere standarder end nogen andre steder i verden. Besøg vores forhandlere og få kompetent rådgivning til din unikke køkkenstil. Oplev tysk kvalitet, og bliv inspireret til et køkken for livet.

Find nærmeste forhandler

Køkkener med karakter

Oplev ekstraordinære køkkendesigns med avanceret teknologi og bæredygtige løsninger. Fremstillet specielt til dig. Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få dit køkken, så det passer til dine personlige ønsker. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

Se farver og materialer

systematART

systematART giver dig en høj grad af designfrihed, hvor du kan få et unikt Häcker-køkken fremstillet specifikt efter dine behov og ønsker. Det gælder alt fra grebsløse skuffer og låger, hylde- og skabsløsninger med et integreret belysningskoncept til pladsbesparende organiseringssystemer og opbevaring. Med et systematART køkken kan du få alle dine køkkendrømme opfyldt, uden at skulle gå på kompromis.

Vores løfte om tysk kvalitet

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Vi er meget opmærksomme på vores store ansvar, når det gælder om at skabe de bedst mulige forhold for mennesker, naturen og miljøet – både nu og i fremtiden. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.