AV 2045 køkkendesign

Det moderne systemkøkken. Køkkendesign i tysk kvalitet.

Hvide højglansfronter og mørkt marmor

systemat AV 2045-køkkenet kombinerer modsætninger med legende lethed. De hvide højglansfronter i kombination med ekstravagante, mørke marmorfarvede overflader danner en spændende atmosfære. Køkkenøen er både æstetisk og funktionel, samtidig med at den tilfører køkkenet en robusthed. Et køkken med en forførende effekt fra systemat-serien. Inspireret af naturens egne farvenuancer. Hvis du går efter en minimalistisk stil og et køkken med karakter, er AV 2045-køkkenet et godt valg.

Besøg en forhandler nær dig

Det moderne systemkøkken

Et køkken skal formes fuldstændigt efter det liv, der skal leves i det. Derfor skaber AV 2045-køkkenet en naturlig sammenhæng mellem køkken og opholdsstue. Skænke og hylder er i samme eksklusive design som køkkenet med den mørke marmorfinish og de klassiske hvide fronter, hvilket forenkler helhedsindtrykket. Det naturlige marmor materiale giver designet et unikt og levende udtryk, som vil skabe smukke kontraster i ethvert hjem.

Få mere køkkeninspiration

Køkkener med karakter

Se farver og materialer

Oplev ekstraordinære køkkendesigns med avanceret teknologi og bæredygtige løsninger. Fremstillet specielt til dig. Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få dit køkken, så det passer til dine personlige ønsker. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Vi er meget opmærksomme på vores store ansvar, når det gælder om at skabe de bedst mulige forhold for mennesker, naturen og miljøet – både nu og i fremtiden. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.