AV 6084 køkkendesign

Imponerende karisma. Køkkendesign i tysk kvalitet.

Puristisk køkkendesign

systemat AV 6084-køkkenet forener de industrielle stålgrå elementer med mørke fronter i vulkansk eg. Et køkken med imponerende karisma. Også til hverdagen. Bag de vulkanske egetræsfronter gemmer sig nemlig masser af opbevaringsplads til alt, hvad du har brug for i køkkenet. Lad dig forføre af de mange flotte detaljer, som får dig til at sige wauw. 

Besøg en forhandler nær dig

Æstetisk wauw-effekt

AV 6084-køkkenet fra systemat-serien leger med kontrasterne. Midt i rummet er køkkenøen. Den er defineret af det børstede industrielle stål og de grebsfrie køkkenfronter. Her harmonerer den sorte sokkel og den tynde bordplade smukt med køkkenfronterne i vulkansk egetræsfinish. Det giver køkkenet en unik charme, hvor den diskrete struktur på de industrielle stålfronter aldrig er ens. En særlig ridseteknik skaber forskelligartede overflader, hvor hver eneste detalje færdiggøres i hånden. Et enestående køkken.

Få mere køkkeninspiration

Køkkener med karakter

Se farver og materialer

Oplev ekstraordinære køkkendesigns med avanceret teknologi og bæredygtige løsninger. Fremstillet specielt til dig. Med vores varierede udvalg af farver og materialer kan du få dit køkken, så det passer til dine personlige ønsker. Udforsk vores kataloger og brochurer, og bliv inspireret til et køkken for livet.

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Vi er meget opmærksomme på vores store ansvar, når det gælder om at skabe de bedst mulige forhold for mennesker, naturen og miljøet – både nu og i fremtiden. Derfor har vi, som de eneste i Danmark, en certificeret miljøneutral køkkenproduktion.