Kompromisløs tysk kvalitet

Fejlfri, gennemarbejdede og langsigtede køkkenløsninger.

Stor opmærksomhed på detaljer. Dedikation til præcision. Ekstraordinært fokus på holdbarhed. Sådan bliver et Häcker-køkken til virkelighed. Det er kompromisløs tysk kvalitet, når det er bedst. Hvert eneste køkken er fyldt med gennemtænkte og langsigtede løsninger, der gør det lettere og sjovere for dig, der skal bruge køkkenet. Og så er du garanteret højere standarder end nogen andre steder i verden.

Oplev vores køkkenunivers

For os er hvert køkken et mesterværk

Der findes utroligt mange typer køkkener, og når du skal vælge, hvad der passer til dig, kan der være brug for gode råd og inspiration. Hvad end du drømmer om et moderne, industrielt, ekstravagant, hyggeligt, landligt eller minimalistisk køkken, tilbyder vi en unik køkkenarkitektur, der passer til din personlige køkkenstil. Hos Häcker Køkkener sørger vi for, at din køkkendrøm bliver til virkelighed.

Besøg en forhandler nær dig

Vores kvalitetsløfte

Læs mere om Häcker Køkken

Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi alle vores materialer og køkkenserier grundigt i vores eget testcenter for at sikre, at de kan holde til store belastninger, høje temperaturer og til at blive brugt – hver eneste dag i mange år frem. Først laver vi en grundig undersøgelse, der kortlægger, hvordan materialer og design fungerer optimalt sammen. Derefter udvikler vi konstruktioner og løsninger, der sætter kundernes behov i centrum. Og til sidst skaber vi en unik og optimal køkken-oplevelse, der sikrer den bedst tænkelige løsning. Sådan bliver et Häcker-køkken til virkelighed.

Vi vil gerne garantere dig et godt indeklima derhjemme. Og du kan roligt tage en dyb indånding i dit køkken. Vi har nemlig skabt de bedste forudsætninger for et sundt indeklima med ren luft.

  • Signifikant under formaldehydgrænseværdierne
  • Endnu bedre indeklima
  • Forøgelse af livskvalitet

Med den unikke PUResist-limningsteknologi opnår vi egenskaber af højeste kvalitet. Vores køkkener er vandafvisende og kendetegnet ved deres høje modstandsdygtighed. Helt fri for formaldehyd og opløsningsmidler.

I vores køkkenserier er overfladerne med TOUCHfree anti-fingerprint fremstillet med en helt speciel lakproces, hvor laklagets mikro-overfladestruktur sikrer, at håndsved hurtigt fordamper. Og det gør køkken-overfladerne særligt modstandsdygtige over for fingeraftryk.

Med MOVE-organisations-system har alt sin plads

Der er masser af plads bag fronterne i et Häcker-køkken. Til systematisk organisering af køkkenudstyr, redskaber og dagligvarer. Derfor tilbyder vi forskellige organisations-systemer fra praktiske indvendige skuffer og bestikindsatser til vores innovative MOVE-organisations-system og moderne affaldssystemer. Så kan du altid finde det, du lige står og mangler i køkkenet.

oneLINE-teknologi

Med vores avancerede oneLINE-teknologi er samlingerne mellem de enkelte køkkenskabe ekstremt smalle. Faktisk er de ikke bredere end fire millimeter. Af æstetiske grunde har køkkenfronterne ingen håndtag, hvor Tipmatic Softclose-teknologien er alt, der skal til for at åbne og lukke med et enkelt fingertryk.

En bæredygtig fremtid

Læs mere om bæredygtighed

Hos Häcker Køkken behøver du ikke gå på kompromis med bæredygtighed. Vi gør os hele tiden umage for at levere de mest bæredygtige køkkener på den mest ansvarlige måde til gavn for dig, vores samarbejdspartnere og det samfund, vi lever i – både nu og i fremtiden. Og som de eneste i Danmark, har vi en certificeret miljøneutral køkken-produktion. For os er bæredygtighed en hjertesag.