Hvem er Häcker Køkken?

Verdens mest bæredygtige køkkenproducent.

Häcker Køkken fremstiller køkkener til den moderne livsstil. Unikke køkkener, der lever op til de højeste krav om kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og design. Som tysk, familieejet virksomhed er vi kendte for at sætte nye standarder for pålidelighed, engagement og bæredygtighed. Og det er vi utrolig stolte af.

For os er hvert køkken et mesterværk. Og kunden er det centrale i alt, hvad vi gør. Derfor er vi forpligtet til at tackle køkkenets udfordringer med entusiasme hver eneste dag. Vi gør det for at skabe ægte køkkenglæde. Med vores sofistikerede køkkenserier er du garanteret ambitiøse innovationer, avanceret teknologi, tysk kvalitet og bæredygtige løsninger til hverdagen. For vores køkkener er en del af din familie.

Oplev vores køkkenunivers
Bæredygtig køkkeninspiration
Enestående tysk kvalitet siden 1898
950+ unikke køkken-designs hver dag

Et køkken for livet

Den høje kvalitet er resultatet af vores opmærksomhed på detaljer og præcision, hvor vi kontrollerer i alle facetter ned til mindste detalje. Det gælder holdbarhed, modstands-dygtighed og funktionalitet. Vores eget testcenter sikrer, at vi overholder vores kvalitetsløfter. Et køkken skal kunne holde sig pænt, skabe glæde og fungere problemfrit selv efter mange år. For os handler livet om at gøre køkkendrømme til virkelighed.

Se hvordan vi hæver standarden for kvalitet

113800 M²

Produktionsområde

25000 M²

Administrationsområde

3800 M²

Udstillingsområde

1750 +

Medarbejdere

Vi sætter standarden for bæredygtighed

Ansvarlighed for mennesker, natur og miljø.
Læs mere om bæredygtighed

Som en af de største køkken-producenter i Europa har vi en enorm indvirkning på mennesker, natur og miljø gennem indkøb, produktion og levering af materialer. Vi er meget opmærksomme på vores store ansvar. Det betyder, at vi hver dag tager ansvar for at optimere vores arbejds-processer, reducere emissioner og holde vores Co2-fodaftryk så småt som muligt. For Häcker Køkken er bæredygtighed en hjertesag.